sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Savustusta

Tämä olikin parempi kuin kuvittelinkaan. Laitoin heti testimielessä sisään kuhan lisäksi yhden grillimakkaran ja pari siivua possun filettä. Tuli mainiota! Mainio savun maku etenkin kalaan ja pihveihin. Olin hieman epäileväinen laitteen suhteen mutta turhaan, mainio peli. Turhaan eivät tuttavat kehuneet pönttöä.



Lauantai-ilta oli kolea vaikka aurinko paistoikin. Kylmä tuuli kuljetti herkulliset savun tuoksut ties minne.Minä laitoin savustetulle Kuhalle ja pihveille kaveriksi ulkomaisia uusia perunoita sekä kylmää valkosipulikastiketta. Juomaksi Etelä-Afrikalaista Nedenburg valkoviiniä. Ei pahaa ollenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tähän sanot?