lauantai 12. kesäkuuta 2010

Äitelää viniä

Ulkona suorastaan myrskyinen tuuli, vettäkin tulee välillä. Keitin uusia perunoita, paistoin sipulia soijakastikkeessa ja ripauksessa sokeria, pari pihviä pippurijuustonapeilla, sekä tein kreikkalaista salaattia. Kaiken päälle roiskin hieman valkosipulikastiketta. Tähän asti kaikki oli hyvin.
Mutta viini. Kerrankin pääsen mollaamaan jotakin viiniä. Espanjalainen Iris deMurviedro (2009). Jos leikkisin viiniasiantuntijaa, voisin kuvailla jotenkin että:
"Äitelän imelää, kuin mehukatti mehusta olisi vähennetty rypäleiden makua ja korvattu se desillä sokeria..." Oikeastaan etiketin pitäisi jo varoittaa, se on aika imelän värinen. Irvistelyksi menee siemailu. Hyi.


1 kommentti:

  1. Hehheh, katilla vähintään yhtä muikea ilme kuin meillä maistellessamme viikonloppuna oikeaoppisesti tehtyä Long Island Jääteetä. Oli sen verran ärjyä mehua, että naama meinasi rypistyä sisälle päin (niin kuin sarjakuvissa).

    Jos muuten ihan tosissasi kissaa kaipaat kaktusten seuraksi, niin paikallisissa löytöeläintaloissa on varmasti turvallista kotia ja lämmintä syliä kaipailevia kissukoita.

    VastaaPoista

Mitäs tähän sanot?