keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Naiset...

En ole oikein koskaan ymmärtänyt miksi miesten ja naisten seksuaaliset halut eroavat niin paljon toisistaan. Enkä ole koskaan ymmärtänyt sitä koko Mars-Venus juttua. Enkä koskaan ole tajunnut miksi miehet ajattelevat päällään ja naiset sydämellään.

Esimerkiksi: Eräänä ilta kauan sitten olin menossa tyttöystäväni kanssa sänkyyn. Intohimot alkoivat jyllätä, kunnes lopulta hän sanoi:"Sori Kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä. Mä vaan haluisin että pitäisit mua sylissä"
Minä siihen: "MITÄ?! Mitä tuo oli?
Joten hän sanoi sanat, jotka jokainen poikaystävä tässä maailmassa pelkää kuulla:
"Sinä et vain ole samalla tasolla minun henkisten ja naisellisten tarpeiden kanssa, jotta voisin tyydyttää sinun miehiset, fyysiset tarpeet. Etkö voi vain rakastaa minua sellaisena kuin minä olen, ei sellaisena mitä teen vuoksesi makuuhuoneessa."
Tajusin, että mitään ei sinä iltana tule tapahtumaan, joten aloin nukkumaan.

Seuraavana päivänä päätin ottaa vapaapäivän töistä, jotta voin viettää aikaa tyttöystäväni kanssa. Menimme ensin mukavalle lounaalle, jonka jälkeen shoppailemaan isoon tavarataloon. Kävelin hänen kanssaan ympäri osastoa hänen kokeillessa eri asuja päälleen. Koska hän ei osannut päättää minkä ottaa, minä ehdotin että, otetaan yksi jokaista mallia.
Seuraavaksi hän halusi parin uusia kenkiä ja minä ehdotin, että otetaan pari jokaiselle uudelle asulle. Menimme seuraavaksi koruosastolla, jossa hän valitsi itselleen timanttikorvakorut. Hän oli niin innostunut... Hän alkoi jo jopa lähestyä seksuaalista kiihottumista, kun hän sanoi:
"Eiköhän tässä ole kaikki kulta". Mennäänkö sitten kassalle?
Pystyin juuri ja juuri hillitsemään itseni kun sanoin: "Sori kulta, nyt ei vaan tunnu siltä".

Hänen kasvonsa muuttuivat kalpeiksi ja hänen leukansa loksahti auki, kun hän sai sanottua suustaan "Mitä?!"
Minä jatkoin: "Kulta minä vain halusin, että pitäisit näitä tavaroita sylissä. Sinä et vain ole samalla tasolla minun miehisten, taloudellisten tarpeideni kanssa, jotta voisin tyydyttää sinun ostostarpeet naisena".
Ja juuri kun hän alkoi näyttää siltä, että tulee varmasti tappamaan minut, minä lisäsin:
"Mikset voi vain rakastaa minua sellaisena kuin olen, ei sellaisena mitä voin sinulle ostaa?

4 kommenttia:

  1. Hmm...Entä jos naisesi ei saa orgasmia yhdynnän jälkeen? Mua joskus just sen takia ei huvita ryhtyä hommiin, ku tiiän et lopputulos jää saavuttamatta...et....

    VastaaPoista
  2. niin siis anteeks, oletko homoseksuaali vai?

    VastaaPoista
  3. Nyt teki tytöllä kipeää :D
    Helmiä sioille.. :/

    VastaaPoista
  4. Taitaa Anonyymi olla niitä joilla on ainainen "päänsärky" ja elelee miehen rahoilla.

    VastaaPoista

Mitäs tähän sanot?