sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Siivoilua

No niin, nyt on juopottelut juopotelut. Seuraavaan kertaan saakka. Rangaistukseksi moisesta holtittomuudesta määräsin itseni hieman siivoilemaan tänään. Pyyhin pölyjä todella ahkerasti lähes kaikkialta, etenkin ikkunalaudoilta ja keittiökoneista. Kuka sitä pölyä kantaa tänne, vieraatko? Pitäisikö alkaa suorittamaan taskujen tarkistusta vierailta tästä lähtien? Voisi olla aihetta... Itse en kyllä myönnä kantavani sitä asuntooni. Miksi kantaisin, en edes tiedä mistä sitä saa. Pyyhinpä myös keittiön kaappien kultaiset kahvat! Ainakin oletan että ne ovat kultaiset, ovathan ne ihan saman väriset. Ihmettelin jo asunnon ostaessani kun vetimet olivat paikoillaan eikä myyjä ollut irrottanut mukaansa älyttömän arvokkaita vetimiä. En tietenkään niin tyhmä ollut että olisin mennyt asiasta hänelle mainitsemaan. Hykertelin vain itsekseni moista unohdusta...

Mutta ei siinä vielä kaikki. Pesin kylppärin lattiankin, huolellisesti harjailin saippuavedellä kaakeleiden välejä. Siinäpä reipas nuori mies, ajattelet sinä varmaankin. Mutta en enää niinkään nuori, reipas kylläkin. Ainakin joskus satunnaisesti.

Eli ensimmäinen lomaviikonloppu ohi. Sää ei lupaa hyvää tulevalle viikolle, saa nähdä mitä sitä keksii ja mistä itsensä löytää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tähän sanot?