tiistai 14. heinäkuuta 2009

Patikointia

Tänään ylös kello 6.00. Ylellistä, työaamuna olisin herännyt varttia aikaisemmin! Puuroa sekä leipää masuun ja autonrattiin, nokka kohti kansallispuistoa. Olinkin perillä hyvissä ajoin.
En tiedä paljonko lämpöä oli, ehkä 20 astetta, mutta kyllä hiki irtosi kun puottelin menemään noin 18 km suht reipasta vauhtia. Tosin taukopaikoilla en sitten pitänyt suurempaa kiirettä, vaan nautiskelin rauhassa kahvia ja paistoin yhdellä paikalla makkaraa. Yöllä oli satanyt rankasti, joten tulentekotaito oli tositestissä, kosteilla puilla. Mutta sain paistettua makkarat.
Uudet buutsit olivat neitsytmatkalla, se hieman hirvitti lähtiessa. Mutta toimivat aika hyvin. Kun alkoi hiertää yhdestä kohtaa niin menin veteen seisoman niin että kastuivat. Kosteana sitten alkoivat muokkautumaan jalan mukaiseksi, paitsi että viimeinen kilometri oli taas hieman tuskaa... Mutta kyllä ne siitä. Niitä pitää vain kouluttaa lisää.

Nyt on melottu ja patikoitu, huomenna hyppään vuorostaan auton rattiin ja matka vie monia satoja kilometrejä ties minne... Jänskättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tähän sanot?