sunnuntai 1. elokuuta 2010

Shoppaillen

Tänään kirmaisin heti aamupäivästä Lempäälän Ideaparkkiin. On se vaan sirkus... Melkein 3 tuntia siellä meni harhaillessa, välillä piti oikein syödä että jaksaa. Ravintoloitakin oli niin paljon että oikein paniikki meinasi iskeä kun ei tiennyt minkä valitsee. Paljon siellä on kaikkea, mutta ehkä se on kuitenkin enemmän naisten shoppailuparatiisi kuin miesten. Ja lasten paratiisi, valtava leikkikenttä leluineen! Lapsenmielisenä rynnistin heti leikkimään, mutta joku vihainen täti tuli käskemään pois :(   Naiset :/  Vaikka on siellä kyllä miehillekin, esimerkiksi elektroniikkaa ja urheiluliikkeitä. Partioaittakin löytyy. Itselläni oli asiaa juuri noihin urheilu- ja eräliikkeisiin. Mutta pitihän sitä eksyä muihinkin liikkeisiin, uteliaisuuttani.
Ai mitäkö huomenna? Piiiiiiitkä melontareissu uusiin maisemiin, jos ei tuuli ole kova. Kohteessa kun joutuisi ylittämään pari kertaa pitkähkön ulapankin. Auto, Tarpon, reppu ja vedenpitävä varustesäkki ovat jo valmiina aamun starttia varten.
Miten tässä näin on päässyt käymään, en ole käynyt kertaakaan terassilla koko kesänä! Oikein nolottaa tunnustaa. Mutta jospa loppuviikosta...
Kosketelkaa toisianne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tähän sanot?