lauantai 28. elokuuta 2010

Omenavaras

Aloin ihmetellä kun pihani omenapuusta alkoivat omenat kadota. Joka ilta laskin omenat puusta (kuten kaikki tietenkin tekevät) ja aloin panemaan merkille että omenoita katosi mystisesti... Ensin ajattelin että se on se sama siili joka yritti vallata kotini aikaisemmin, että nyt se kostoksi kiipeilee puuhun ja vie omenani. Loistava oivallus, eikö totta, mutta sitten joku väitti ettei siilit kiipeile puuhun. Noinkohan on... sillä on niin pitkät kynnetkin. Sitten ajattelin että vähittäistavarakuppojen tukut ovat käyneet yöllä poimimassa omenoitani ympäri eurooppaa myytäviksi. Näinhän suomen vienti saataisiin taas nousuun laman jälkeen. Mutta olisin kai nyt sentään rekan ääneen yöllä herännyt? No, en ehkä välttämättä... Mutta mahdollisuuksia oli lukemattomia,  kahden edellä mainitun lisäksi.
Asia oli joka tapauksessa selvitettävä perusteellisesti, olihan kyse sentään omenoista. Koska olin liian laiska menemään katolle kytikseen naamioasussa ja pimeänäkölaitteilla varustettuna useiksi öiksi, asensin omenapuun oksiin huippunykyaikaisia valvontakameroita lähes joka oksaan. Eikä siihen sen kummempaa tarvittu, helppo nakki. Varas jäi kiinni itseteossa, omena suussa!

2 kommenttia:

  1. Vainoharhaisuus ei ollut tuulesta temmattua:)

    VastaaPoista
  2. Minäkö vainoharhainen. Tietäisitpä naapurini! Olen seurannut heitä jo pitkään ja hyvin oudoilta vaikuttavat... luulen että he jopa tarkkailevat minua :o

    VastaaPoista

Mitäs tähän sanot?