perjantai 10. kesäkuuta 2011

Päijänne/Rauskasselkä

Kesän ensimmäinen pitempi melonta, vaikkei sekään pitkä ollut. Mutta täytyy aloitella varovasti, nyt siis noin 15km. Oli niin hyvä sää että päätin ottaa tekemiäni ylityötunteja käyttöön ja pitää vapaapäivän. Heräsin kuitenkin jos aikaisin aamulla ja lähdin nopeasti matkaan koska reppu ja auto oli pakattu jo edellisenä iltana.
Aikaa meni upeissa maisemissa, rantakallioilla ja kauniilla saarilla. Kahvitellen ja välipaloja herkutellen, ja ihan vain olosta ja maisemista nauttien. Nyt oli juuri sopiva tuuli meloa, aallot keinuttelivat niin ettei olisi millään malttanut lähte pois.


Lokit olivat juuri poikineet ja kävivät ajottain koviinkiin hyökkäyksiin. Tekivät huimia syöksyjä kohti sekä yrittivät "pommittaa". Onneksi eivät osuneet, mutta läheltä meni.
Gepsistä oli tällä kertaa ehdottomasti hyötyä, jos lähtöpaikkaa etsiessä. Lisäksi se auttoi sijainnin paikallistamisessa saarien viidakossa. Näytti myös etäisyydet seuraavaan etappiin ja jopa melontanopeuden, mainio kapistus tuntemattomilla vesillä!

Iho paloi väkisin joistakin kohdin, vaikka rasvasinkin itseni aamulla. Lähinnä yläselkä. Perskele...
Mutta huomenna joka tapauksessa Luonto- ja Erämessuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tähän sanot?