perjantai 28. toukokuuta 2010

Poika, mies, vaiko sankari.

Vettä ja vettä, koko viikon joka päivä on satanut vettä. Pihalla odottavat uudet pihakivilaatat asentamista, mutta eipä niitä viitsi sateessa märkään maahan alkaa virittelemään. Olisi siis keksittävä sijaistoimintaa. Tai ehkä vain laiskottelen illan. Huomenna tulee ehkä kaveri kylään, mutta melkoisen epävarmaa se on koska asia riippuu hänen avovaimostaan...
Tekisi mieli avata punaviinipullo ja nautiskella, ah! Tosin Samuel Johnson on sanonut että "Punaviini on poikasten juomaa, portviini miesten, mutta sankariksi mielivän on nautittava konjakkia."
Hmmm... olisi minulla kyllä konjakkiakin, mutten osaa päättää mielinkö sankariksi juuri tänä viikonloppuna.

Ehkä mietin asiaa yön yli.

1 kommentti:

  1. Punaviiniä nuorena miehenä tuli maisteltua, se oli halpaa. Portviiniä on joskus juotu, konjakkia myös. Täytynee myöntää, että juoman siivittämänä on menty ajatusten yläpuolelle, hetkittäin - jälkeenpäin analysoituna, monesti kuitenkin ajatusten alapuolelle. Poika, mies ja sankari löytyy meistä jokaisesta - jäillä tai ilman jäitä.

    Tietyt tekemiset tehdään kun on niiden hetki, laatat on joskus lentäneet ihan oman tahtonsa mukaan mm. punaviinin siivittämänä. Tosin, se kuuluu kauas menneisyyteen. Tekeminen on hienoa silloin,kun keskittyy vain tekemiseen eikä ajattele muuta. Laiskottelun kun käyttää olemiseen, pelkään olemiseen, se on myös tekemistä.

    Viikonloppuusi tekemistä toivotellen...

    VastaaPoista

Mitäs tähän sanot?